ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΡΠΟΥΝΑ

Written by LatsiaTV

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ

Μεγάλη Προεκλογική Συγκέντρωση

Σε πανηγυρικό κλίμα στα πλαίσια μεγάλης προεκλογικής συγκέντρωσης στα Λατσιά, παρουσιάστηκε η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Κυριάκου Παρπούνα για τη Δημαρχία των Λατσιών.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι αρχηγοί ή εκπρόσωποι των κομμάτων ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, Συμμαχία Πολιτών και Κίνημα Οικολόγων που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Κυριάκου Παρπούνα, πολλά τοπικά στελέχη και πλήθος άλλων Δημοτών. Η εκδήλωση ανέδειξε με την επιτυχία της ότι η υποψηφιότητα Κυριάκου Παρπούνα είναι υποψηφιότητα που ενώνει τους Δημότες των Λατσιών στην κοινή προσπάθεια για να επανεκκινήσει ο Δήμος Λατσιών και να μπει σε μια νέα βιώσιμη και ανθρώπινη αναπτυξιακή πορεία.

 

Η αθρόα συμμετοχή των Δημοτών σε αυτή την προσπάθεια με την μεγάλη παρουσία τους στην πανηγυρική όπως εξελίχθηκε συγκέντρωση, επιβεβαιώνει το αίσθημα που κυριαρχεί στα Λατσιά ότι  το ρεύμα υποστήριξης της υποψηφιότητας μεγαλώνει καθημερινά όσο πλησιάζουν οι εκλογές. Είναι γενική η διαπίστωση ότι ο κόσμος πλέον των Λατσιών δεν θέλει συνέχεια των όσων έζησε τα τελευταία χρόνια. Θέλει ένα Δήμο πλέον καθαρό, με τάξη, με ανθρώπινη ανάπτυξη και ένα επικεφαλής που να γνοιάζεται να διεκδικεί και να φέρνει αποτέλεσμα με έργα ουσίας που αφορούν τους Δημότες του.

 

Ο υποψήφιος κατέθεσε το όραμα του και ανέλυσε το πρόγραμμα με το οποίο θα μπορέσει να υλοποιήσει το όραμα του. Υποσχέθηκε καλύτερα Λατσιά, που να τα απολαμβάνουν όσοι ζουν εδώ και να τα ζηλεύουν όσοι ζουν αλλού. Υποσχέθηκε επίσης στις 19 του Δεκέμβρη να φυσήξει ένας νέος αέρας δημοκρατίας, ισονομίας και ισοπολιτείας στα Λατσιά και να αρχίσει μια νέα πορεία  ανάπτυξης για όλους τους Δημότες των Λατσιών. Στις 18 του Δεκέμβρη τα Λατσιά και οι Λατσιώτες γυρίζουν σελίδα!

About the author

LatsiaTV