ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διαγωνισμοί ταβλιού και σ πάστρας από τους οργανωμένους κυνηγούς

Written by LatsiaTV

Έγιναν μέσα στα πλαίσια του Συμφώνου φιλίας και συνεργασίας Λατσιών – Λυθροδόντα

 Διαγωνισμοί ταβλιού και σπάστρας από τους οργανωμένους κυνηγούς 

Στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρώτη κοινή εκδήλωση της Κ.Ε. Λυθροδόντα και του Κ.Σ. “ΣΠΙΘΑ” Λατσιών

Με στόχο την προώθηση του Συμφώνου φιλίας και συνεργασίας Λατσιών – Λυθροδόντα, οι οργανωμένοι κυνηγοί των δυο κοινοτήτων διοργάνωσαν την πρώτη τους κοινή εκδήλωση στο οίκημα του κυνηγετικού συλλόγου Λυθροδόντα. Η εκδήλωση περιλάμβανε διαγωνισμούς ταβλιού και σπάστρας και σ’ αυτούς πήραν μέρος μέλη και φίλοι του Κ.Σ. “ΣΠΙΘΑ” Λατσιών και της Κυνηγετικής Ένωσης Λυθροδόντα, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να περάσουν μια όμορφη βραδιά. Την όλη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο αντιδήμαρχος Λατσιών Χρίστος Πιτταράς και ο πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Λυθροδόντα, οι οποίοι στο χαιρετισμό τους συγχάρηκαν τους οργανωμένους κυνηγούς για την πρωτοβουλία τους και ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στις δραστηριότητές τους.

Στο διαγωνισμό ταβλιού πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Κώστας Τούρλος, ο οποίος κέρδισε στο μεγάλο τελικό τον Χαράλαμπο Χαραλάμπους με 5 – 4, ενώ στο μικρό τελικό ο Γιώργος Ππάσιος με 5 -3 εξασφάλισε την τρίτη θέση απέναντι στον Δημήτρη Τζιαλλή. Στο διαγωνισμό σπάστρας πρωταθλητές αναδείχτηκαν οι Ανδρέας Παπακωνσταντίνου και Χαρίτος Πιτταράς, που κέρδισαν στον τελικού τους Άνθιμο Γαβριήλ και Πέτρο Πανταζή.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

  1. Οι νικητές στη σπάστρα, μαζί με τον αντιδήμαρχο Λατσιών Χρίστο Πιτταρά και τον πρόεδρο της Κ.Ε. Λυθροδόντα Μάριο Χρυσάνθου
  1. Οι νικητές στο τάβλι, μετά τη βράβευσή τους, μαζί με τον αντιπρόεδρο της Κ.Ε. Λυθροδόντα Χριστόφορο Παπακωνσταντίνο

SONY DSC

SONY DSC

About the author

LatsiaTV