ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ | Ο ΛΕΟΝΤΙΟΣ ΚΑΛΛΕΝΟΣ ΕΠΑΝΑΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΙΔΑΛΙΟΥ

Written by LatsiaTV

Την πρόθεσή του να επαναδιεκδικήσει τη θέση του Δημάρχου Ιδαλίου στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως ανεξάρτητος υποψήφιος, ανακοίνωσε ο Λεόντιος Καλλένου.

«Έχοντας ως βάση την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και την παραίνεση των δημοτών μας, οργανωμένων συνόλων και φορέων για την συνέχιση του έργου που μαζί ξεκινήσαμε, σε συνδυασμό με την πίστη μου ότι μπορούμε όλοι μαζί να συνεχίσουμε την υλοποίηση του οράματος μας για προοπτική και περαιτέρω ανάπτυξη της πόλης μας η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει, ανακοινώνω την πρόθεσή μου να επαναδιεκδικήσω την θέση του Δημάρχου Ιδαλίου στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές ως Ανεξάρτητος Υποψήφιος» αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο νυν Δήμαρχος Ιδαλίου.

«Έχουμε περάσει μια πολύ δύσκολη πενταετία κατά την οποία θα έπρεπε να διαχειριστούμε την μεγάλη οικονομική κρίση που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει η πατρίδα μας» αναφέρει ο Δήμαρχος, προσθέτοντας πως «τα τελευταία χρόνια έχουν μειωθεί σε μεγάλο βαθμό τα έσοδα του Δήμου μας λόγω της αισθητής μείωσης της κρατικής χορηγίας αλλά και της κατακόρυφης πτώσης της αναπτυξιακής δραστηριότητας». Παρ΄ όλα αυτά, σημειώνει, «λόγω της νοικοκυρεμένης οικονομικής πολιτικής που ακολουθήσαμε όλα αυτά τα χρόνια μπορέσαμε μέσα σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες να διατηρήσουμε την κοινωνική συνοχή στο δήμο μας και να συνεχίσουμε το πρόγραμμα ανάπτυξης όπως το είχαμε σχεδιάσει υλοποιώντας σημαντικά έργα. Ταυτόχρονα είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε τα έργα που είναι σε εξέλιξη αλλά και αυτά που θα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια».

Σημειώνει ακόμα πως «έχουμε την δυνατότητα και συνεχίζουμε την κοινωνική μας πολιτική στηρίζοντας το Συμβούλιο Κοινοτικής Ευημερίας, τα δύο Κοινωνικά Παντοπωλεία που λειτουργούν στην πόλη μας και όλους τους φορείς οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο Ιδάλιο».

Πηγή: ΚΥΠΕ

About the author

LatsiaTV