ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΠΑΡΠΟΥΝΑΣ:”ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΠΤΕΤΑΙ”

Written by LatsiaTV

Άμεση αντίδραση του υποψήφιου δημάρχου Λασιών κου Παρπούνα στην χθεσινοβραδυνή (8/11) μεγάλη συνέντευξη του ανθυποψηφίου του στο Latsia.TV

Παρατίθεται αυτούσια η δημοσίευση του από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

“Απολογητής και χειροκροτητής του όποιου έργου άλλων ο Αντιδήμαρχος και ανθυποψήφιος μου και στη συνέντευξη του, όπως τον συνηθίσαμε για 10 χρόνια στο Δημτοτικό Συμβούλιο.. Άλλωστε η προσπάθεια για να διασφαλιστεί η πολυπόθητη διαδοχή δεν σήκωνε έκφραση άλλων θέσεων ή προτάσεων για το Δήμο. Το καταλαβαίνουμε όλοι πλέον.
Αλλά να μην μπορούμε καν να διαβάσουμε σε 3 γραμμές τι έχω πει για το τοπικό σχέδιο των Λατσιών; Επαναλαμβάνω αυτούσια τι έγραψα πριν απο λίγες μέρες για να αντιληφθούν όλοι (και όσοι δεν το κατάφεραν ακόμη) αν έχω οικειοποιηθεί τη βελτίωση του τοπικού σχεδίου:

“Η σημαντική βελτίωση λοιπόν του Τοπικού Σχεδίου των Λατσιών που έγινε επί Υπουργίας Νεοκλή Συλικιώτη (γεγονός που όλοι παραδέχονται στα Λατσιά), έγινε και επειδή κάποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι που ήταν πιο κοντά στην τότε κυβέρνηση, ενήργησαν έγκαιρα, συστηματικά και με κύριο γνωμονα τα καλό των Λατσιών και των Δημοτών τους. Είμαι περήφανος που κατάφερα να βοηθήσω μαζί με άλλους συναδέλφους σε αυτή την προσπάθεια αν και ποτέ δεν θελήσαμε να οικιοποιηθούμε αυτή την επιτυχία. Επειδή όμως ακούω όπως είπα διάφορα, θεωρώ απαραίτητο τουλάχιστον να ξέρουν οι Δημότες μας ότι εμείς έχουμε μάθει να κάνουμε περισσότερα και να λέμε λιγότερα. Απλά, ταπεινά και κυρίως ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ!”

Αντιληπτή η προσπάθεια να ανέβουν οι τόνοι γιατί εξυπηρετεί. Δεν θα μπούμε σε αυτό το παιχνίδι. Να ηρεμήσει ο αντιδήμαρχος και να μην εξάπτεται, ειδικά όταν είναι σε μονόλογο.

About the author

LatsiaTV