ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΠΑΡΠΟΥΝΑΣ: “Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ”

Written by LatsiaTV

Σε ανακοίνωση προέβηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Λατσιών κος Παρπούνας επ’ ευκαιρίας του διορισμού του Παναγιώτη Κυπριανού στην ΕΕΥ και την παραίτηση του από την δημαρχία.

“Ανακοινώθηκε χθες ο διορισμός του Δημάρχουν Λατσιών κ. Παναγιώτη Κυπριανού ως μέλος της Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας, με άμεση ισχύ. Την ίδια μέρα ο Δήμαρχος υπέβαλε την παραίτηση του από το αξίωμα του Δημάρχου, μερικές βδομάδες πριν τη λήξη της θητείας του και τη διενέργεια των τοπικών εκλογών στις 18 του Δεκέμβρη. Ευχόμαστε στο τέως πλέον Δήμαρχο κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και προσωπική και οικογενειακή υγεία και ευτυχία.

Καθήκοντα Δημαρχεύοντα αναλαμβάνει με βάση το Νόμο μέχρι τη λήξη της θητείας του νυν Συμβουλίου στις 31.12.16, ο αντιδήμαρχος Λατσιών κ. Χρίστος Πιτταράς. Ο κ. Πιτταράς ως γνωστόν θα είναι και υποψήφιος για τη Δημαρχία των Λατσιών στις εκλογές της 18ης του Δεκέμβρη 2016. Η ανάληψη των καθηκόντων του Δημαρχεύοντα με μια ευαίσθητη προεκλογική περίοδο, επιφορτίζει τον Δημαρχεύοντα με ένα επιπλέον βάρος καθώς καλείται να διασφαλίσει πρώτο την αμερόληπτη παρουσία του στο Δημαρχείο τις επόμενες βδομάδες και δεύτερο την αμερόληπτη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου, σε όλα τα επίπεδα. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και προσδοκούμε ότι θα διασφαλίσει τα πιο πάνω μαζί με τους προϊσταμένους των υπηρεσιών, οι οποίοι επίσης έχουν ευθύνη να συνδράμουν, ειδικά υπό τις περιστάσεις, στην προσπάθεια αμεροληψίας κατά την προεκλογική περίοδο.

Επειδή έχουμε παρατηρήσει τις τελευταίες βδομάδες μια πρωτόγνωρη κινητοποίηση των υπηρεσιών, εν όψει εκλογών, αλλά και επειδή έχουμε πληροφορηθεί από δημότες για κρούσματα προσωπικών εξυπηρετήσεων σε δημότες με καθαρά ψηφοθηρικούς στόχους με εμπλοκή και μέρους των υπηρεσιών του Δήμου, προειδοποιούμε ότι θα παρακολουθούμε την κατάσταση από κοντά και θα δημοσιοποιήσουμε καταγγέλλοντας όπου δει, κάθε παρόμοιο κρούσμα τις επόμενες μέρες.”

About the author

LatsiaTV