ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΠΕΡΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ

Written by LatsiaTV

Ολοκληρώθηκε τα μεσάνυκτα (31/10) η διαδικτυακή δημοσκόπηση πρόθεσης ψήφου του Latsia.TV για την ανάδειξη του νέου δημάρχου της πόλης μας. Επειδή έγινα δέκτης αρκετών ερωτήσεων και αποριών, θεωρώ υποχρέωση να θέσω τα θέματα που τέθηκαν ανοικτά και να δώσω τις απαραίτητες διευκρινήσεις. Πριν να προχωρήσω, θέλω να τονίσω ότι προσωπικά θεωρώ τεράστια επιτυχία την τεράστια συμμετοχή στην ψηφοφορία, αφού ψήφισαν πέραν των 3,200 ατόμων σ’ ένα μικρό δήμο όπως τον δικό μας και με βάση τον αριθμό αυτό νιώθω ότι πετύχαμε να “ξυπνήσουμε” ένα μεγάλο αριθμό πολιτών, εν τω μέσω της μεγαλύτερης απαξίωσης για την πολιτική και τους πολιτικούς.

θεωρώ τεράστια επιτυχία την τεράστια συμμετοχή στην ψηφοφορία, αφού ψήφισαν πέραν των 3,200 ατόμων σ’ ένα μικρό δήμο όπως τον δικό μας

Και οι απαραίτητες διευκρινήσεις

  1. Η διαδικτυακή δημοσκόπηση είχε ως δικλείδες ασφαλείας φραγής  το IP (μία ψήφος από κάθε σύνδεση), cookies (μία ψήφο από κάθε συσκευή).
  2. Η διαδικτυακή δημοσκόπηση δεν έλεγχε ηλικία, φύλο ή γεωγραφικό χώρο σύνδεσης.
  3. Δεν επικαλέστηκε ποτέ καμμιά “επιστημονικότητα” ή επίσημη έρευνα για οποιοδήποτε σκοπό, Ήταν αυτό που δήλωσε από την αρχή, διαδικτυακή έρευνα για να εντοπίσει την τάση.

Αυτά περί της έρευνας, ευχαριστώ τις εκατοντάδες των πολιτών που ψήφισαν και που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν ένα τοπικό ΜΜΕ που για 7 συνεχόμενα χρόνια δίνει την δική του μάχη για το ευρύτερο καλό.

Καλή συνέχεια.

Χάρης Θεραπής
Σκηνοθέτης – Παραγωγός
για το Latsia.TV

About the author

LatsiaTV