ΑΓΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

Written by LatsiaTV

Δήμος Λατσιών ενημερώνει το κοινό ότι, τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, Δημόσια Διαβούλευση για το Ρυθμιστικό Σχέδιο της Λεωφόρου Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ στα Λατσιά.

Συγκεκριμένα, θα διεξαχθεί παρουσίαση από εκπρόσωπό του Τμ. Δημοσίων Έργων επί των προτεινόμενων κατασκευαστικών και κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, στο τμήμα της Λεωφόρου από τη συμβολή (βόρεια) με τον κυκλικό κόμβο στη Λεωφ. Λεμεσού, μέχρι τη διάβαση πεζών παρά την οδό Πέτρου Ηλιάδη.

Ιδιοκτήτες υποστατικών, περίοικοι, εμπορευόμενοι/επιχειρηματίες καθώς και χρήστες του οδικού δικτύου, θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν σχετικά, απόψεις και εισηγήσεις επί του Σχεδιασμού, του κεντρικότερου οδικού άξονα των Λατσιών και ενός εκ των εμπορικότερων της επαρχίας Λευκωσίας.

Με γνώμονα την ασφάλεια πεζών και οδηγών, τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης της εμπορικής κίνησης και το όφελος εν γένει της τοπικής κοινωνίας, ενδεχόμενη παρουσία σας, θα ενδυναμώσει τη διαφάνεια και θα εγγυηθεί τη σμίλευση των δημοκρατικών αρχών μέσω της αντιπροσωπευτικότερης συμμετοχής στο δημόσιο διάλογο.

Το προτεινόμενο Σχέδιο, βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου www.latsia.eu ενώ τυχόν σχόλια και εισηγήσεις θα γίνονται δεκτά στην ηλεκτρ. διεύθυνση latsia@latsia.org.cy, στον αριθμό φαξ (fax) 22487213, ή ταχυδρομικώς μέχρι τις 23/09/2019.

About the author

LatsiaTV