ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΡΠΟΥΝΑ

Written by LatsiaTV

17 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ

Υποβολή Υποψηφιότητας

Υποβλήθηκε σήμερα στις 10:30 το πρωί στο Δημαρχείο των Λατσιών η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Κυριάκου Παρπούνα για τη Δημαρχία των Λατσιών.

Τον υποψήφιο πλαισίωσαν κατά την υποβολή της υποψηφιότητας του τοπικοί παράγοντες από όλα το πολιτικό φάσμα και άλλοι φίλοι και υποστηρικτές της υποψηφιότητας του. Την υποψηφιότητα πρότειναν και υποστήριξαν επίσημα δύο από τους πρώην Δημάρχους των Λατσιών.

Το ρεύμα υποστήριξης της υποψηφιότητας μεγαλώνει καθημερινά όσο πλησιάζουν οι εκλογές. Αυτές τις μέρες διανέμεται σε όλα τα Λατσιά το πρόγραμμα του υποψηφίου Δημάρχου με τις θέσεις και τις απόψεις του για κάθε θέμα που αφορά τους Λατσιώτες και την ποιότητα της ζωής τους. Ο υποψήφιος παρουσιάζει σε τοπικές συγκεντρώσεις τις απόψεις και τις θέσεις του για ένα καλύτερο αύριο για τα Λατσιά. Στις 24 Νοεμβρίου στις 8:00 το βράδυ στην αίθουσα Ginger στα Λατσιά, σε μια πανηγυρική συγκέντρωση, θα παρουσιάσει το όραμα του και το πρόγραμμα του για τα Λατσιά. Κύριος στόχος είναι η επόμενη μέρα των εκλογών να βρει τα Λατσιά και τους Λατσιώτες ενωμένους σε μια νέα περίοδο συμμετοχικής δημοκρατίας, ισονομίας και ισοπολιτείας κάτω από μια ηγεσία που μπορεί να υλοποιήσει αυτό τον στόχο. Τα Λατσιά έχουν υποφέρει και έχουν οπισθοδρομήσει σε διάφορα επίπεδα κάτω από ένα τοπικό κατεστημένο και οι δημότες των Λατσιών αναμένουν να φυσήξει ένας νέος αέρας δημοκρατίας και ανάπτυξης για όλους τους Δημότες στις 19 του Δεκέμβρη.

 

About the author

LatsiaTV