ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΕΚΛΟΓΕΣ | ΤΟ ΔΗΚΟ ΠΗΡΕ ΤΕΛΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Written by LatsiaTV

Τελικές αποφάσεις έχει πάρει το εκτελεστικό γραφείο του ΔΗΚΟ για δεκατρείς από τους τριάντα δήμους των ελεύερων περιοχών και για τέσσερεις από τους εννέα κατεχόμενους.

το ΔΗΚΟ στηρίζει στα Λατσιά τον Κ. Παρπούνα και στο Γέρι τον Ν. Παπαλαζάρου

Θέμα δημιουργήθηκε για τον δήμο Στροβόλου για την δημαρχία οτυ οποίου εκράζει έντονο ενδιαφέρον η Αντιγόνη Παπαδοπούλου, έχοντας εξασφαλίσει και την στήριξη του ΑΚΕΛ όπως ισχυρίζεται και η ίδια.  Στη πρόταση όπως η υποψηφιότητα της περάσεις μέσα από εσωτερική διαδικασία, αρνήθηκε και αποχώρησε αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο αυτόνομης καθόδου.

Για τους υπόλοιπους δήμους της Λευκωσίας, αποφασίστηκε όπως στηριχθούν οι εξής υποψήφιοι: Στη Λευκωσία θα υποστηριχθεί ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, στον Στρόβολο ο Χρίστος Τσίγκης, στην Αγλαντζιά ο Κώστας Κόρτας, στον Άγιο Δομέτιο ο Γιώργος Θεοφίλου, στο Γέρι ο Νεόφυτος Παπαλαζάρου, στα Λατσιά ο Κυριάκος Παρπούνας και στη Λακατάμια ο Γιάννης Πιερίδης. Οι Ν. Παπαλαζάρου και Κ. Παρπούνας προέρχονται από το ΑΚΕΛ και ο Γ. Πιερίδης από την ΕΔΕΚ.  Το ΕΓ δεν έλαβε αποφάσεις για Έγκωμη, Δάλι και Τσέρι, καθώς συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις με την τοπική κοινωνία.

About the author

LatsiaTV