ΜΗΧΑΝΗ του ΧΡΟΝΟΥ

ΜΗΧΑΝΗ του ΧΡΟΝΟΥ | ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΤΣΙΩΝ – ΧΑΛΚΑΝΩΡΑΣ

Written by LatsiaTV

Το Latsia.TV μπαίνει στην έβδομη σεζόν του και εγκαινιάζουμε την δική μας “Μηχανή του Χρόνου” για να θυμηθούμε μαζί σημαντικές στιγμές αυτής της πορείας μας.

Στις 13 Δεκεμβρίου 2014, οο Εθνικός λατσιών αντιμετώπισε σ’ ένα ακόμα τοπικό ντέρμπι, την ομάδα του Χαλκάνωρα. Ο αγώνας διεξήχθηκε στο γήπεδο του ΘΟΙ Λακατάμιας και νικητής αναδείχθηκε ο Χαλκάνωρας με 2-1.

Published on 13 Dec 2014

Σ’ ένα δυνατό παιχνίδι με λιγοστές ευκαιρίες και δυνατές συγκινήσεις εξελίκτηκε το παιχνίδι μεταξύ Εθνικού Λατσιών και Χαλκάνωρα Ιδαλίου. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του Α΄ημιχρόνου με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Χαλκάνωρα μπήκε δυνατά ψάχνοντας για την ισοφάριση που ήρθε σχετικά γρήγορα στο 55′ μετά από κάθετη μπαλιά στο ύψος της επανορθωτικής που έβγαλε τον φορ φάτσα με τον τερματοφύλακα, πλάσαρε ψύχραιμα και έκανε το 1-1.
Ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τέλειωνε στην ισοπαλία, ένα φάουλ έξω από την περιοχή με εκτελεστή τον πρώην παίκτη του Εθνικού Λεωνίδα, έστειλε με μαεστρικό τρόπο την μπάλα στο παραθυράκι του τερματοφύλακα πετυχαίνοντας το τελικό 1-2.

About the author

LatsiaTV