ΑΓΟΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τι είναι η ασφάλιση και πώς λειτουργεί;

Written by LatsiaTV

Ο Μάριος Αντωνίου, Διευθυντής της Key Partners Insurance Agents, απαντά στις ερωτήσεις σας

Ό,τι κι αν έγινε το 2018, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η χρονιά αυτή έφερε πολλές εκπλήξεις. Το 2019 δεν περιμένουμε κάτι λιγότερο, αφού οι εκπλήξεις και τα τυχαία γεγονότα δεν τελειώνουν ποτέ. Σημασία όμως έχει να ζεις τη ζωή σου και να της προσδίδεις ενδιαφέρον. Σίγουρα ζούμε σε μια πολύ ενδιαφέρον εποχή όπου τα πάντα ρεί, όπως και ο ασφαλιστικός τομέας. Διαβάστε την πιο κάτω συνέντευξη του κ. Μάριου Αντωνίου, Διευθυντή του ασφαλιστικού γραφείου Key Partners Insurance και πείτε μας την γνώμη σας ή κοινοποιήστε τις απορίες σας στα πιο κάτω σχόλια.

1. Τι είναι η ασφάλιση και πώς λειτουργεί;
Η ασφάλιση είναι σαν ένα μπαλάκι με 2 αποδέκτες. Είναι ο τρόπος που το άτομο μειώνει την αβεβαιότητα και την ανησυχία που ένα τυχαίο γεγονός μπορεί να του επιφέρει. Ο ασφαλισμένος, έναντι μιας καθορισμένης αμοιβής, μεταφέρει τον κίνδυνο κάποιων οικονομικών ζημιών που προκύπτουν από απρόβλεπτα / τυχαία γεγονότα στον ασφαλιστή. Εάν λοιπόν, το καθορισμένο γεγονός λάβει χώρα, ο ασφαλισμένος θα λάβει την προβλεπόμενη αποζημίωση από τον ασφαλιστή.

2. Γιατί χρειαζόμαστε ασφάλιση; 
Αρχικά, η ασφάλιση βοηθά τα άτομα να αξιολογήσουν και να μειώσουν τις οικονομικές συνέπειες που ένα απρόβλεπτο γεγονός μπορεί να τους επιφέρει. Με την καταβολή διαχειρίσιμων πληρωμών μικρών ποσών, τα λεγόμενα ασφάλιστρα, το άτομο είναι σε θέση να λάβει αποζημίωση και να διαχειριστεί το πρόβλημα που προέκυψε. Χωρίς την ασφάλιση το οικονομικό κόστος στο οποίο θα εκτίθονταν θα ήταν τεράστιο.

3. Πώς υπολογίζονται τα ασφάλιστρα; 
Ο υπολογισμός συνήθως βασίζεται στην πιθανότητα να συμβεί ένα
ασφαλισμένο γεγονός, σε συνδυασμό με τις πιθανές οικονομικές απώλειες που θα προκύψουν από την υποβολή μίας απαίτησης. Επίσης τα ασφάλιστρα ποικίλουν αναλόγως του τι ακριβώς θα ασφαλίσεις. Αν για παράδειγμα χρειάζεσαι ασφάλεια ζωής τότε οι παράγοντες που θα κρίνουν το ασφάλιστρο είναι η ηλικία, η υγεία την παρούσα φάση της ζωής του ατόμου, το επάγγελμα κ.α

4. Είναι τα πακέτα σας προσιτά; (παραδείγματα)
Σαν ασφαλιστικό γραφείο ενδιαφερόμαστε για τον άνθρωπο και τη βιωσιμότητα του. Κάποια από τα πακέτα μας αφορούν την ασφάλιση της επιχείρησής σας, την ασφάλιση της περιουσίας σας όπως επίσης πακέτα σχετικά με την ασφάλιση υγείας αλλοδαπών. Όλα αυτά είναι διαθέσιμα και σε ειδικές, προσιτές για όλους τιμές!

5. Πού μπορούμε να σας βρούμε;
Βρισκόμαστε στη Λεωφόρο Γιάννη Κρανιδιώτη 65 στα Λατσιά και το τηλέφωνο που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είναι 22591501.

6. Θα θέλατε να προσθέσετε κάτι; 
Βέβαια. Είναι σημαντικό για μας ο κόσμος να γνωρίζει ότι μέλημά μας είναι η δική του ασφάλεια και η εξασφάλιση μιας καλύτερης και κυρίως μιας ασφαλέστερης διαβίωσης!

INTERVIEW_KEY PARTNERS_ασφαλιστικό γραφείο

About the author

LatsiaTV