ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δήμος Γερίου: Ανακοίνωση Ανεξάρτητης Υποψηφιότητας Νεοφυτου Παπαλαζαρου.

Written by Demetris

Με μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ανακοίνωσε ο Νεόφυτο Παπαλαζάρου την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για την αντιδημαρχία του Δήμου Γερίου.

Διαβάστε την δημοσίευση:

“ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΝΕΟΦΥΤΟΥ ΠΑΠΑΛΑΖΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΓΕΡΙΟΥ

-Η αλλαγή έγινε, ας την συνεχίσουμε

Συνδημότες, Συνδημότισσες,

Φίλες και Φίλοι,

Μετά από αρκετό προβληματισμό και με παρότρυνση δεκάδων φίλων συνδημοτών μου, έχω αποφασίσει να διεκδικήσω στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές την αντιδημαρχία του διαμερίσματος Γερίου.

Η απόφαση μου για διεκδίκηση της αντιδημαρχίας γίνεται με πλήρη συναίσθηση των ευθυνών που συνεπάγεται αφού πλέον με την Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης θα λειτουργούμε ως διαμέρισμα του νέου Δήμου Λατσιών-Γερίου.

Τα επτά χρόνια που είχα την μεγάλη τιμή να είμαι επικεφαλής του Δημοτικού Συμβουλίου έχουμε καταφέρει μέσα από συλλογική δράση να υλοποιήσουμε σημαντικά έργα που έχουν αλλάξει ποιοτικά τον Δήμο μας.

Παρά τις αντιξοότητες, αφού δεν υπήρχε επαρκής στελέχωση προσωπικού στο Δήμο και επιπλέον είχαμε να αντιμετωπίσουμε τα δύο χρόνια της πανδημίας του κορονοϊού, καταφέραμε με επιμονή και εργατικότητα να πετύχουμε πολλά. Προχωρήσαμε σε ενέργειες και έργα που βελτίωσαν τη ποιότητα ζωής των δημοτών μας και έχουμε τροχοδρομήσει αρκετά άλλα.

Η πείρα που έχω αποκτήσει, υπερβαίνοντας ενίοτε τις αντοχές μου, μου δίνουν τα εφόδια να συνεχίσω για άλλη μια πενταετία προς υλοποίηση των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και καινούργιων στόχων που προέκυψαν μέσα από τις νέες συνθήκες που δημιουργούνται.

Το κάνω γιατί όσα έχουν γίνει στο Δήμο μας έγιναν με αφοσίωση, υπομονή, επιμονή και συνέπεια. Γιατί στόχος μου είναι να συνεχιστεί η αναπτυξιακή πορεία που ξεκίνησε τα τελευταία επτά χρόνια στο Δήμο μας.

Το στοίχημα της επόμενης μέρας είναι μέσα από τη Μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με εργατικότητα και ανιδιοτέλεια, με συλλογικότητα να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να βελτιώσω την καθημερινότητα των δημοτών μας. Να υλοποιήσουμε και άλλα έργα έτσι που το Γέρι να καταστεί πραγματικά μια πόλη σύγχρονη, μια πόλη που αξίζει για μας και τα παιδιά μας.

Τις προσεχείς μέρες θα δώσουμε με τους συνεργάτες μου στη δημοσιότητα ολοκληρωμένο πρόγραμμα με τα έργα που έχουμε υλοποιήσει αλλά και για έργα ανάπτυξης που θα πρέπει να γίνουν έτσι που πραγματικά η πρόοδος να συνεχιστεί.

Η αλλαγή έγινε, ας την συνεχίσουμε

Μαζί πάμε το Γέρι μπροστά

Γιατί το Γέρι μεγαλώνει αλλά δεν γερνά.

Nεόφυτος Παπαλαζάρου

26 Ιανουαρίου 2024″

About the author

Demetris