ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΔΕΚ: Κλείνουν τα ψηφοδέλτια για Δημοτικές και Ευρωεκλογές μέχρι το τέλος Νοεμβρίου

Written by LatsiaTV

Ξεκινά επαφές με τα κόμματα για τις Δημοτικές – Συνάντηση την Παρασκευή με ΑΚΕΛ

Αποφάσεις για τα επόμενα βήματα του κόμματος για Ευρωεκλογές και Δημοτικές πήρε την Κυριακή σε συνεδρίαση της η Κεντρική Επιτροπή της ΕΔΕΚ την Κυριακή. 

Συγκεκριμένα αρχικά σφραγίστηκε η αυτόματη κάθοδος του κόμματος στις Ευρωεκλογές ενώ πάρθηκε απόφαση για συζητήσεις με όλα τα κόμματα πλην του ΕΛΑΜ για συνεργασίες για τις θέσεις των Προέδρων των Επαρχιακών Συμβουλίων, Δημάρχων και Αντιδημάρχων.

Την ίδια ώρα θα τρέξουν οι διεργασίες εντός Κινήματος για την συμπλήρωση των ψηφοδελτίων για Δημοτικά και Κοινοτικά Συμβούλια αλλά και Σχολικούς Εφόρους. Μάλιστα ο στόχος που έχει τεθεί να είναι όλα τα ψηφοδέλτια έτοιμα μέχρι το τέλος Νοεμβρίου για να μπορέσει το κόμμα να επικεντρωθεί στην οργανωτική δουλειά με στόχο την εκπλήρωση των προεκλογικών του στόχων. 

Όσον αφορά τις Ευρωεκλογές ο στόχος που έχει τεθεί είναι να υπάρχει σωστή γεωγραφική κατανομή στο ψηφοδέλτιο και έχουν ήδη αρχίσει οι βολιδοσκοπήσεις σε στελέχη για να ενταχθούν στο ψηφοδελτιο.

Ξεκινούν με Στεφάνου οι επαφές

Σημειώνεται ότι οι επαφές της ηγεσίας της ΕΔΕΚ ξεκινούν την ερχόμενη Παρασκευή με συνάντηση με τον Στέφανο Στεφάνου ενώ αναμένεται τις επόμενες ώρες να κλείσουν ραντεβού και με άλλους Αρχηγούς κομμάτων.

Για την  ΕΔΕΚ όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ φαίνεται να κλειδώνουν ήδη οι Δήμοι Λευκάρων με τον Σοφοκλή Σοφοκλέους και Πόλης Χρυσοχούς με τον Ηλία Μυριάνθου με την ίδια να διεκδικεί υπό προϋποθέσεις τους Δήμους Πολεμιδιών και Ανατολικής Πάφου. Παράλληλα το Κίνημα αναμένεται να διεκδικήσει και κατεχόμενο Δήμο.

About the author

LatsiaTV