ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έκρηξη βόμβας σε κατάστημα στη Λευκωσία – Ξέσπασε φωτιά, ζημιές σε οχήματα

Έκρηξη έξω από κατάστημα στην περιοχή της Μακεδονίτισσας στην Έγκωμη σημειώθηκε τα ξημερώματα, με την Αστυνομία να διενεργεί εξετάσεις στον χώρο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με εκπρόσωπο του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας, η έκρηξη σημειώθηκε γύρω στις 2 και τριάντα μετά τα μεσάνυκτα έξω από το κατάστημα στην Μακεδονίτισσα, και από αυτήν προκλήθηκαν ζημιές στην είσοδο καθώς και πυρκαγιά στο συγκεκριμένο υποστατικό.

Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από την Πυροσβεστική και η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία, η οποία από το πρωί, στην παρουσία πυροτεχνουργού, διενεργεί εξετάσεις για να διαπιστωθεί το είδος του εκρηκτικού μηχανισμού και οποιαδήποτε άλλα στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

About the author

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω.
Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων.
Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας.
Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.