ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έναρξη κατασκευαστικών εργασιών στη Λεωφ. Μακαρίου Γ’ στο Καϊμακλί

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό για την έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών στο πλαίσιο «Κατάλληλη Κατασκευή Διαφόρων Οδών στη Λευκωσία – Συμβόλαιο 18, Καϊμακλί» σε τμήμα της Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ’. Οι εργασίες θα αρχίσουν την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024 και θα διαρκέσουν περίπου 10 εβδομάδες και θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις κάτωθι εργασίες:

  • Αντιπλημμυρικές εργασίες με την κατασκευή συστήματος οχετών όμβριων υδάτων
  • Κατασκευή ολοκληρωμένου δικτύου πεζοδρομίων
  • Ανακατασκευή οδοστρώματος
  • Βελτίωση οδικής σήμανσης
  • Διαμόρφωση παρόδιων θέσεων στάθμευσης
  • Αναβάθμιση των υποδομών των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας

Το τμήμα  της Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ’ που επηρεάζεται ξεκινά από την συμβολή της Λεωφόρου με τις οδούς Αρρεναγωγείου και Ν.Θ. Ιωάννου – «Πεντάδρομου» – μέχρι τη συμβολή της με την οδό Μακαρίου Β’.

Ο Δήμος κατανοεί τη δυσκολία και ταλαιπωρία που θα προκληθεί και προσβλέπει στη συνεργασία του κοινού για γρηγορότερη και καλύτερη εκτέλεση των εργασιών προς όφελος των περιοχών. Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατό λιγότερη αναστάτωση των δημοτών και επισκεπτών της περιοχής. Καλεί επίσης, τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας.

About the author

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω.
Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων.
Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας.
Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.