ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κλειστές οδοί στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού

Written by Demetris

Η είσοδος στον κυκλικό κόμβο ‘Καλαμιές’, από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσία προς τον Στρόβολο, θα παραμείνει κλειστή για την κυκλοφορία τη νύχτα της Τετάρτης, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων θα πραγματοποιήσει εργασίες συντήρησης από τις 9μμ έως τις 5πμ της Πέμπτης, σύμφωνα με την ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια των οποίων ο κοινός μπορεί να χρησιμοποιήσει αντί αυτού την έξοδο του σταδίου ΓΣΠ.

Οι εργασίες που διαρκούν ήδη από τις 10 Ιανουαρίου, συνεχίζονται επίσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, καθώς και στον παράκαμπτο της Λεμεσού, αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου. Οι εργασίες αφορούν την επισκευή των παραπηγμάτων ασφαλείας και την τοποθέτηση αντανακλαστικών κοντήρων/πρίσματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, αυτές οι εργασίες διεξάγονται από τις 9μμ έως τις 5πμ, Δευτέρα έως Πέμπτη, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου από την παραλία του Κυβερνήτη έως τη Γερμασόγεια. Ένα ρευματοφόρο κλείνει και και οι δύο κατευθύνσεις κατευθύνονται σε ένα λωρίδα με σήμανση σταματήστε-πάει.

Στον παράκαμπτο της Λεμεσού, οι νυχτερινές εργασίες διαρκούν από τις 11 Δεκεμβρίου και θα συνεχιστούν μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, για τον καθαρισμό των αποχετευτικών πηγών νερού στους κυκλικούς κόμβους.

Οι εργασίες διεξάγονται από τις 11.30μμ έως τις 5.30πμ το πρωί, Δευτέρα έως Πέμπτη. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία που εισέρχεται ή εξέρχεται από τον κόμβο κατευθύνεται σε μία λωρίδα.

Η αστυνομία καλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με την προσωρινή σήμανση του δρόμου και να είναι προσεκτικοί.

Πηγή: CyprusMail

About the author

Demetris