ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΠΑΡΠΟΥΝΑΣ: “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΙΣ “ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ”

Written by LatsiaTV

Δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του υποψήφιου δημάρχου Λατσιών Κυριάκου Παρπούνα, ανεβάζει τους τόνους της προεκλογικής εκστρατείας. Η ανάρτηση επικεντρώνεται στον απερχόμενο δήμαρχο και σε διάφορες φήμες που διαδίδονται – όπως αναφέρει – για παρεμπόδιση υλοποίησης έργων στο δήμο. Αυτούσια η δημοσίευση:

“Αφού ακούμε λοιπόν διάφορα αυτές τις μέρες στα Λατσιά να πούμε και αυτό το οξύμωρο. Όταν ένας Δήμαρχος που έχει την πλειοψηφία στο Συμβούλιο του, διαδίδει ότι για τα όσα δεν μπόρεσε να υλοποιήσει στη θητεία του, το εμπόδιο ήταν ένας επικεφαλής Δημοτικής Ομάδας που ήταν στη μειοψηφία (και εννοεί εμένα), τρία πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: είτε ψάχνει δικαιολογίες για τα όσα δεν έκανε, είτε παραδέχεται έλλειψη ικανότητας, είτε αναγνωρίζει εξαιρετικές ικανότητες σε αυτό τον μειοψηφούντα Δημοτικό Σύμβουλο που του στέρησε την δυνατότητα να παράξει έργο, αν και στη μειοψηφία.
Αν και θα μπορούσα να ευχαριστήσω το Δήμαρχο μας για τις «ικανότητες» που μου αναγνωρίζει, η αλήθεια είναι πως όπως όλοι οι Λατσιώτες γνωρίζουν, για τα έργα βιτρίνας βρίσκει και βρήκε τον τρόπο να τα υλοποιήσει ή να τα αρχίσει τουλάχιστον, είτε συμφωνούσαμε είτε διαφωνούσαμε. Είναι στα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ έργα για Λατσιά που είχε αδυναμία να προωθήσει το κατεστημένο που δημιούργησε. Και αυτό το γνωρίζουν όλοι οι συνδημότες μας, είτε θέλει να το παραδεχθεί, είτε θέλει να συνεχίζει να διαφημίζει ή και να νουθετεί άλλους να διαφημίζουν τις ικανότητες μου!”

About the author

LatsiaTV