ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το πάρκο Αγ. Γεωργίου στη Λακατάμια θα μεταμορφωθεί σε Χριστουγεννιάτικο χωριό!

Οι γιορτές πλησιάζουν και ο Δήμος Λακατάμιας ετοιμάζεται να φορέσει τα γιορτινά του και να υποδεχθεί το κοινό σε ένα τριήμερο γεμάτο χαρά και διασκέδαση!

Από την 1 μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου 2023, το Πάρκο Αγ. Γεωργίου (εξωτερικός χώρος Αμφιθεάτρου Λακατάμιας), θα μεταμορφωθεί σε Χριστουγεννιάτικο χωριό!

Μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουν με μουσική, τραγούδια, χορό και πολλές δραστηριότητες και θα περιηγηθούν σε μια όμορφη αγορά με δημιουργίες και κατασκευές, Κυπριακά προϊόντα, ζεστά ροφήματα και φαγητό!

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και του εορταστικού διάκοσμου του Δήμου, θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023, στις 5:00 μ.μ. στο χώρο της εκδήλωσης.

lakatamia.jpg

Πηγη: Checkincyprus

About the author

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω.
Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων.
Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας.
Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.