ΑΓΟΡΑ

ΑΛΦΑΜΕΓΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΤΣΙΑ

Written by LatsiaTV
  • Πρόκειται για την 4η υπεραγορά της αλυσίδας στη Λευκωσία Τις πόρτες της στο κοινό άνοιξε το πρωί της Δευτέρας 24 Οκτωβρίου η νέα υπεραγορά ΑλφαΜέγα στα Λατσιά.
  • Η υπεραγορά, η οποία εκτείνεται σε πέραν των 2.000 τετραγωνικά μέτρα και καταλαμβάνει έναν όροφο, βρίσκεται επί της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου.
  • Η γνωστή κυπριακή αλυσίδα υπεραγορών Alpha Mega επεκτείνει τον κύκλο δραστηριοτήτων της στη χώρα μας με το άνοιγμα 3 νέων υπεραγορών.
  • %ce%b1%ce%bb%cf%86%ce%b1%ce%bc%ce%ad%ce%b3%ce%b1-latsia-tv-2
  • Η Alpha Mega έχει σήμερα Υπεραγορές σε Έγκωμη, Ακρόπολη, Δευτερά, Καμάρες, Κάψαλο, κεντρικό στη Λάρνακα, Κολόσσι, Λινόπετρα, Πάφο και Σκαρίνου και θεωρείται σήμερα  η μεγαλύτερη κυπριακή και η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αλυσίδα υπεραγορών στη χώρα με 11 καταστήματα και πέρα των 1200 εργαζόμενων.
    Επενδύσεις εκατομμυρίων
    Η αλυσίδα από το 2013 μέχρι σήμερα έχει επενδύσει πέραν των €30 εκ. στην ανάπτυξη νέων καταστημάτων και τη δημιουργία 400 νέων θέσεων απασχόλησης, τονίζοντας με αυτόν τον τρόπο την αναπτυξιακή της προοπτική και δείχνοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη της στις προοπτικές της κυπριακής οικονομίας.
    Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως για την ώρα δεν βρίσκεται στα πλάνα της εταιρείας η εξαγορά μεγάλου εμπορικού κέντρου του οποίου η Υπεραγορά Alpha Mega θα αποτελεί την ναυαρχίδα του.

     

About the author

LatsiaTV