ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΙΤΤΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΑΓΙΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Written by LatsiaTV

Πραγματοποιήθηκε χθές 20 Νοεμβρίου και η ώρα 6.00 στην αίθουσα της εκκλησίας Αποστόλου Φιλίππου η δεύτερη προεκλογικη συγκέντρωση του ανεξάρτητου υποψηφίου δημάρχου κ Χρίστου Πιτταρά, η οποία σημείωσε εξαιρετική επιτυχία. Ο δημαρχεύων του δήμου μας, ανέλυσε στους παρευρισκόμενους το πρόγραμμα του για την επόμενη πενταετία, ενώ εστίασε την ομιλία του στα προβλήματα που υπάρχουν στο συνοικισμό Αποστόλου Ανδρέα. Ο κ. Πιτταράς ήταν κατηγορηματικός ότι οι στατικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν και στόχος του είναι η συνέχιση της ακολουθούμενης διεκδικητικής πολιτικής για κατεδάφιση και επανοικοδόμηση των υποστατικών που παρουσιάζουν προβλήματα. Ανέλυσε ακόμη με σαφήνεια σε ποίες ενέργειες και έργα προτήθεται να προβεί στο συγκεκριμένο συνοικισμό.Περαιτέρω, προέβηκε σε ανάλυση της οικονομικής κατάστασης του δήμου επισημαίνοντας τα θετικά αποτελέσματα των ενεργειών που έλαβε έγκαιρα το δημοτικό συμβούλιο. Τόνισε χαρακτηριστικά ότι ο δήμος μας είναι ένας φερέγγυος και νοικοκυρεμένος δήμος ο οποίος κατάφερε όχι μόνο να μειώσει τις δανειακές υποχρεώσεις τους, αλλά ταυτόχρονα υλοποίησε ή και δρομολόγησε ωφέλιμα έργα ανάπτυξης όπως είναι το κέντρο υγείας Λατσιών και άλλα.
Σημειώνεται ότι τον κ. Πιτταρά προλόγησε ο πατήρ Λίνος, ο οποίος αναφέρθηκε στις αρετές του υποψηφίου. Περίπου 200 άτομα παρευρέθηκαν στην συγκέντρωση και είχαν στο τέλος την ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήσεις και να συνομιλήσουν μαζί του στο τέλος.

%cf%80%ce%b9%cf%84%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%ac%cf%82-5-latsia-tv %cf%80%ce%b9%cf%84%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%ac%cf%82-4-latsia-tv %cf%80%ce%b9%cf%84%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%ac%cf%82-2-latsia-tv %cf%80%ce%b9%cf%84%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%ac%cf%82-latsia-tv

About the author

LatsiaTV