ΜΗΧΑΝΗ του ΧΡΟΝΟΥ

Μηχανή του Χρόνου | Όταν ο Εθνικός έπαιζε με την Καρμιώτισσα

Written by LatsiaTV

Το Latsia.TV μπαίνει στην έβδομη σεζόν του και εγκαινιάζουμε την δική μας “Μηχανή του Χρόνου” για να θυμηθούμε μαζί σημαντικές στιγμές αυτής της πορείας μας.

Πριν 5 χρόνια η ομάδα του Εθνικού Λατσιών αντιμετώπιζε εκτός έδρας την Καρμιώτισσα για το πρωτάθλημα Δ’ κατηγορίας. Ήταν η πρώτη ήττα της ομάδας των Λατσιών από την ομάδα η οποία κάνοντας μιας απίστευτη πορεία, αγωνίζεται φέτος στην Α΄κατηγορία. Ο Εθνικός εκείνη την χρονιά αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα με την επετειακή κιτρινόμαυρη στολή.

Δείτε την σχετική δημοσίευση και το βίντεο.

Uploaded on Nov 5, 2011

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα Δ’ κατηγορίας της ΚΟΠ γνώρισε η ομάδα του Εθνικού μέσα στο στάδιο Πολεμιδιών από την Καρμιώτισσα. Ένα δυνατό παιχνίδι – όπως τα περισσότερα της κατηγορίας, ο Εθνικός δεν κατάφερε να πάρει κέρδος από το ντέρπυ των πρωτοπόρων και υποχώρησε στη τρίτη θέση του πίνακα με 17 βαθμούς όσους και ο Διγενής Ορόκλινης ο οποίος όμως έχει και ένα αγώνα λιγότερο.
Η Καρμιώτισα ήταν καλύτερη ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, έχασε 2 κλασσικές ευκαιρίες και πέτυχε και ένα γκολ. Στη ίδια περίοδο, ο Εθνικός προσπάθησε αλλάτο μόνο που κατάφερε ήταν ένα μακρινό σουτ που πέρασε άουτ και αυτό στο 37′.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός μπήκε αποφασιστικά, κράτησε μπάλα, δημιούργησε ευκαιρίες αλλά στο 56′ το παιχνίδι τελείωσε από το γκολ-φάουλ της Καρμιώτισας για το οποίο διαιτητής και επόπτης ελέγχονται. Δύο λεπτά αργότερα ο Εθνικός θα μπρορούσε να ξαναμπεί στο παιχνίδι αν το σουτ του Μακρή έβρισκε στόχο και όχι το δοκάρι. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με κατοχή του Εθνικού που δεν κατέληγαν στον στόχο και φαρμακερές αντεπιθέσεις της Καρμιώτισας με πιο κλασική το τετ-α-τετ του 83′ τ’ οποίο δεν έγινε γκολ.
Σίγουρα η ήττα ήταν στο πρόγραμμα για τον Εθνικό, αλλά η κατήφεια όλων στο τέλος του αγώνα αποδεικνύει την αποφασιστικότητα της φετινής ομάδας για τα ψηλά.

About the author

LatsiaTV