ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανακοίνωση Ανεξάρτητης Υποψηφιότητας για την θέση του Αντιδημάρχου Λατσιών

Written by LatsiaTV

Αγαπητοί Δημότες των Λατσιών,

Για σειρά 17 ετών βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή του δήμου μας, υπηρετώντας από τη θέση του δημοτικού συμβούλου. Γνωρίζω από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις δυνατότητες του δήμου μας και πάντοτε πίστευα ότι μπορούμε καλύτερα.

Με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης και με επίγνωση του καθήκοντος μου προς όλους εσάς, ανακοινώνω επίσημα την ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου, για την θέση του Αντιδημάρχου Λατσιών.  Μία θέση η οποία είναι κρίσιμης σημασίας και πεδίο δράσης για την υλοποίηση της μεταρρύθμισης της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μία θέση η οποία απαιτεί:

  • Γνώση των πραγματικοτήτων του δήμου μας
  • Συνεχή παρουσία στις συνεδριάσεις και στις εκδηλώσεις του δημοτικού μας συμβουλίου
  • Αποφασιστικότητα και συλλογικότητα στις λήψεις των αποφάσεων

Ζω στο δήμο Λατσιών για 47 χρόνια, με καταγωγή από την κατεχόμενη Τύμπου. Όταν πρωτοήρθα πρόσφυγας στην ηλικία των 13, τα Λατσιά ήταν μία μικρή κοινότητα, την οποία αγάπησα και σήμερα νιώθω περήφανος που συνέβαλα και εγώ στην ανάπτυξη και μετατροπή της σε μία σύγχρονη πόλη. Μία πόλη, η οποία φιλοξενεί σήμερα πέραν των 20.000 κατοίκων και για την οποία ανυπομονώ και ευελπιστώ να συνεχίσω να εργάζομαι, για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών της.

Αυτές οι εκλογές δεν αποτελούν πεδίο κομματικών αντιπαραθέσεων. Αυτές είναι οι εκλογές στις οποίες όλοι εσείς οι δημότες Λατσιών καλείστε να επιλέξετε τον υποψήφιο που εκφράζει τις προσδοκίες σας. Αυτόν που με συστηματική δουλειά, και προτάσεις, με όραμα, αντίληψη, εμπειρία, γνώση και διεκδικητικότητα, με μοναδικό στόχο την αντιμετώπιση των υφιστάμενων προβλημάτων και την  περαιτέρω ανάπτυξη του Δήμου μας.

Είμαι ευγνώμων για την υποστήριξη και την ενθάρρυνση που έχω λάβει από εσάς και ανυπομονώ να συζητήσουμε από κοντά, με τους φορείς της τοπικής κοινωνίας, τα οργανωμένα σύνολα, την επιχειρηματική κοινότητα και εσάς τους δημότες των Λατσιών μας.

Σας απευθύνω ανοικτή πρόσκληση, για να είστε συνοδοιπόροι σε αυτή την προσπάθεια, πέραν κομματικών συμπαθειών και προτιμήσεων.

Μαζί συνεχίζουμε και διεκδικούμε για τα Λατσιά.

Με εκτίμηση,

Κώστας Γεωργίου 

Ανεξάρτητος Υποψήφιος Αντιδήμαρχος Λατσιών

About the author

LatsiaTV