ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αναβάλλεται για φέτος η -ίσως- πιο διάσημη χριστουγεννιάτικη αγορά της Λευκωσίας

Παραδοσιακά κάθε χρόνο η Λευκωσία απολάμβανε γερμανικές λιχουδιές, μεταξύ των οποίων, γερμανικά λουκάνικα, βάφλες, αρωματικό κρασί και μπύρα, σε μια υπέροχη αγορά που στηνόταν στο Ινστιτούτο Γκαίτε.

Ωστόσο φέτος, ο Κυπρογερμανικός Πολιτιστικός Σύνδεσμος δεν θα διοργανώσει την καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη αγορά, που όλοι περιμένουμε!

Πιο κάτω αυτούσια η ανακοίνωση:
Λαμβάνοντας υπόψη την απογοητευτική συμμετοχή των μελών μας στην πρόσφατη εκλογική συνέλευση και την απόφαση του τέως διοικητικού συμβουλίου να υποβάλει ξανά υποψηφιότητα για τις εκλογές, έχει γίνει αναγκαίο να ληφθούν αποφασιστικά μέτρα για τη διασφάλιση της συνέχειας του συνδέσμου μας.

Προκειμένου να αντιμετωπίσουμε αυτές τις συνθήκες, το Διοικητικό Συμβούλιο έλαβε την απόφαση να διοργανώσει έκτακτη εκλογική συνέλευση, η οποία προγραμματίζεται προσωρινά για τα μέσα έως το τέλος του Φεβρουαρίου. Ο κύριος στόχος αυτής της συνέλευσης είναι να διευκολύνει τη μετάβαση σε μια καινούργια ηγεσία με νέες προοπτικές και έτσι να αναζωογονήσει τον σύνδεσμο μας.

Δυστυχώς, αν αυτή η μετάβαση αποτύχει, ο σύνδεσμος μας, με 43 χρόνια ζωής, θα αντιμετωπίσει τη δυσάρεστη προοπτική κλεισίματος του. Είναι η ειλικρινής μας ελπίδα ότι τα μέλη μας θα αναγνωρίσουν την κρισιμότητα αυτής της κατάστασης και θα ενωθούν για να διασφαλίσουν το μέλλον του αγαπημένου μας συνδέσμου.

Ως αποτέλεσμα αυτών των συνθηκών, το διοικητικό συμβούλιο ανακοινώνει με λύπη ότι η φετινή ετήσια Γερμανική Χριστουγεννιάτικη αγορά δεν θα πραγματοποιηθεί. Κατανοούμε ότι πολλά άτομα ανυπομονούσαν να συμμετάσχουν και είχαν επενδύσει σημαντική προσπάθεια για την προετοιμασία των προϊόντων τους. Εκφράζουμε ειλικρινή εκτίμηση για την αφοσίωση και τον ενθουσιασμό που επέδειξαν τα μέλη μας, κάτι που καθιστά ακόμη πιο απογοητευτική αυτή την ακύρωση. Αναγνωρίζουμε την προσδοκία και την προετοιμασία που είχαν προηγηθεί για αυτή την εκδήλωση και συμμεριζόμαστε τη δυσαρέσκειά σας για την ακύρωσή της.

About the author

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω.
Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων.
Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας.
Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.