ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Υποψήφιους κοινής αποδοχής για κατεχόμενους Δήμους και χωριά προτείνει η Αννίτα

Written by LatsiaTV

Υποψήφιους κοινής αποδοχής για τους κατεχόμενους δήμους και κοινότητες προτείνει η πρόεδρους του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

Συγκεκριμένα ο Δημοκρατικός Συναγερμός ενόψει των επερχόμενων εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση προτείνει προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις καθώς και στους προσφυγικούς φορείς, όπως καταβληθούν προσπάθειες για υποστήριξη υποψηφίων κοινής αποδοχής για τους κατεχόμενους δήμους και κοινότητες.

Σημειώνει πως μια τέτοια πρόταση στέλνει το μήνυμα πως «επιβάλλεται να επικρατήσουν συνθήκες σύμπνοιας και συνεργασίας».

Ενόψει των επερχόμενων εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ο Δημοκρατικός Συναγερμός προτείνει προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις καθώς και στους προσφυγικούς φορείς, όπως καταβληθούν προσπάθειες για υποστήριξη υποψηφίων κοινής αποδοχής για τους κατεχόμενους δήμους και κοινότητες.

Αφουγκραζόμενοι τις προσφυγικές Αρχές, σωματεία και οργανώσεις καθώς και την αγωνία όλων των προσφύγων συμπολιτών μας για τις προσπάθειες που καταβάλλονται να βγούμε από το παρατεταμένο αδιέξοδο και να επανέλθουμε σε τροχιά συνομιλιών, πιστεύουμε πως η πρότασή μας είναι εφικτή, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμα πως επιβάλλεται να επικρατήσουν συνθήκες σύμπνοιας και συνεργασίας.

Ελπίζουμε ότι η δημόσια έκκλησή μας θα έχει την ανάλογη ανταπόκριση και δηλώνουμε την ετοιμότητά μας να προσέλθουμε σε ένα ανοικτό και ειλικρινή διάλογο με όλους. Οι συνθήκες σήμερα απαιτούν να στείλουμε στους συμπολίτες μας όλοι μαζί ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας για το εθνικό μας θέμα, που για εμάς αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για το μέλλον της πατρίδας μας.

About the author

LatsiaTV