ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανδρέας Κωνσταντίνου: Διεκδικεί το χρίσμα του υποψήφιου Δημάρχου Λευκωσίας

Written by LatsiaTV

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει τη δημαρχία του νέου, μητροπολιτικού Δήμου της Λευκωσίας ανακοίνωσε, μέσω ανάρτησής του, ο δήμαρχος Αγλαντζιάς, Ανδρέας Κωνσταντίνου, ακολουθώντας τις εσωκομματικές διαδικασίες του ΔΗΣΥ.

Όπως έγραψε, «έχοντας ως οδηγό, αλλά και πολύτιμο εφόδιο την τριετή παρουσία μου στη δημαρχία Αγλαντζιάς, μετά από έντονο προβληματισμό κατέληξα στην απόφαση να διεκδικήσω το χρίσμα του υποψηφίου Δημάρχου Λευκωσίας στο πλαίσιο των διαδικασιών του Δημοκρατικού Συναγερμού».

«Η Λευκωσία, η πρωτεύουσα της Κύπρου χρειάζεται την καθαρή ματιά και τη δυναμική της νέας γενιάς. Στόχος μου, είναι να συνεχίσω την πορεία προσφοράς στην τοπική κοινωνία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όχι από τη θέση του πολιτικού, αλλά του ενεργού πολίτη στην υπηρεσία του δημότη», εξήγησε.

«Με την εκλογή μου στη δημαρχία της Αγλαντζιάς πριν από τρία χρόνια, είχα δεσμευτεί να μην λειτουργώ ως ένας δήμαρχος που θα μοιράζει εντολές από την άνεση του γραφείου του. Μαζί με τους συνεργάτες μου βγήκαμε στα πάρκα, στους δρόμους και στις γειτονιές. Καταγράψαμε τα προβλήματα και δώσαμε λύσεις. Δώσαμε απαντήσεις για όσα μπορεί να πετύχει η νέα γενιά», ανέφερε περαιτέρω ο κ. Κωνσταντίνου.

«Με τη δύναμη της νέας γενιάς μπορούμε να κτίσουμε πάνω στα σημαντικά βήματα που έκανε η πρωτεύουσα τα προηγούμενα χρόνια και να εξελίξουμε τη Λευκωσία σε έναν πρότυπο Δήμο στην υπηρεσία των δημοτών. Ένα Δήμο ανοικτό, κοινωνικά ευαίσθητο, προσβάσιμο, πράσινο, καινοτόμο και πρωτοπόρο. Σημείο αναφοράς για τους υπόλοιπους Δήμους, όπως θα έπρεπε να είναι», τόνισε.

«Εύχομαι ο Δημοκρατικός Συναγερμός να συνεχίσει να εμπιστεύεται τη νέα γενιά στελεχών του», κατέληξε ο κ. Κωνσταντίνου.

About the author

LatsiaTV