ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εγγραφή Εθελοντών στον Δήμο Λατσιών

Γίνομαι εθελοντής στον Δήμο Λατσιών, για να προσφέρω όπου μπορώ στην κοινότητα την οποία ζω και εργάζομαι. Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ είναι στάση ζωής. Δεν είναι φιλανθρωπία, αλλά κοινωνική προσφορά που συμβάλλει στη συνολική ευημερία της κοινωνίας. Όταν ένας πολίτης γίνεται ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ νιώθει ενεργό μέλος της πόλης που ζει. Συνειδητοποιεί τις προσωπικές του δεξιότητες. Λειτουργεί και συνεργάζεται στα πλαίσια της ομάδας. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι αυτή η ανιδιοτελής προσφορά γεμίζει τον άνθρωπο με αγάπη και σεβασμό για τον συνάνθρωπό του και το κοινωνικό σύνολο. Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ εξυψώνει τις αξίες και τα ιδανικά της ανθρώπινης ζωής, αναπτύσσοντας στους κόλπους του την έννοια του αλτρουισμού και της αλληλεγγύης. Στις κοινωνίες που ζει και αναπνέει ο Εθελοντισμός είναι κοινωνίες με μέλλον για τα παιδιά μας. Αυτή την κοινωνία θέλουμε να δημιουργήσουμε και για τον Δήμο μας, τα Λατσιά.

Ο Δήμος Λατσιών θα προφέρει βεβαίωση συμμετοχής σε κάθε Εθελοντή που συμμετέχει στις δράσεις του Δήμου.

Σε περιμένουμε να μπεις κι ΕΣΥ στην παρέα μας!

Δείτε περισσότερα σε αυτό το link: https://www.latsia.eu/engrafi-ethelonton/

About the author

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω.
Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων.
Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας.
Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.