ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Φιλανθρωπικό δείπνο στο Maison Anemi

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για ενίσχυση των ανθρωπιστικών προγραμμάτων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού Κλάδου Λεμεσού, το Maison Anemi θα φιλοξενήσει αφιλοκερδώς φιλανθρωπικό δείπνο, την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023.

Η ανταπόκριση ήταν δυναμική με αποτέλεσμα να έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια της βραδιάς. Ωστόσο, γίνονται δεκτές εισφορές με σκοπό την αύξηση του ποσού ενόψει και των Χριστουγέννων που θα βοηθηθούν εκατοντάδες ευάλωτες οικογένειες.

Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς Amaxulus, The Wine List CyLaiko CosmosBlue IslandHadjantonis supermarket για την ευγενική στήριξη καθώς και τον χορηγό επικοινωνίας την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ. 

Εισφορές μπορούν να γίνουν στον πιο κάτω τραπεζικό λογαριασμό:

BANK OF CYRPUS

IBAN:CY40 0020 0195 0000 3570 1400 2141

SWIFT: BCYPCY2N

About the author

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω.
Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων.
Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας.
Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.