ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κατασκευή / επιδιόρθωση πεζοδρομίων στην περιοχή των οδών Κάσου και Αιγαίου στην Ανθούπολη

Ενημερώνουμε τους Δημότες μας, ότι στο  έργο κατασκευής / επιδιόρθωσης πεζοδρομίων στην περιοχή των οδών Κάσου και Αιγαίου στην Ανθούπολη, το οποίο αναμενόταν να ξενικήσει το καλοκαίρι του 2023, παρατηρείται καθυστέρηση και αναμένεται να υλοποιηθεί εντός του πρώτου τριμήνου του 2024.

Η καθυστέρηση που παρατηρήθηκε  στην έναρξη  του έργου, οφείλεται καθαρά σε διαδικαστικούς λόγους, αφού για την εκτέλεση του εν λόγω έργου, έπρεπε να  γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με όλες τις υπηρεσίες κοινής ωφελείας, των οποίων τα δίκτυα βρίσκονται κάτω από τα πεζοδρόμια. 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ

About the author

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω.
Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων.
Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας.
Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.