ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Λαογραφικός Όμιλος Δήμου Ιδαλίου

Η Επιτροπή Ιστορίας, Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Ιδαλίου ανακοινώνει την έναρξη των μαθημάτων χορού του Λαογραφικού Ομίλου Ιδαλίου για τη νέα περίοδο 2023-2024.

Ο Λαογραφικός Όμιλος Ιδαλίου λειτουργεί Χορευτικό Σχήμα Ενηλήκων και

Παιδικό Χορευτικό Σχήμα (ηλικίες 5 ετών και άνω), Παραδοσιακή-Λαϊκή Ορχήστρα και Ομάδα Διατήρησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς (παραδοσιακά επαγγέλματα, παραδοσιακές χειροτεχνίες, παραδοσιακά φαγητά-εδέσματα, κλπ).

Τα μαθήματα χορού θα διεξάγονται τις ακόλουθες μέρες και ώρες: Χορευτικό Σχήμα Ενηλίκων:

Τρίτη 20:00-21:00 στο Γ΄ Δημοτικό σχολείο Ιδαλίου

Πέμπτη 20:00-21:00 στο Β΄ Δημοτικό σχολείο Ιδαλίου

Παιδικό Χορευτικό Σχήμα:

Πέμπτη 16:15-17:15 στο Γ΄ Δημοτικό σχολείο Ιδαλίου

Πέμπτη 17:45-18:45 στο Β΄ Δημοτικό σχολείο Ιδαλίου

Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Λαογραφικό Όμιλο Δήμου Ιδαλίου μπορούν να αποταθούν:

– Πρόεδρο Λαογραφικού Ομίλου κ. Βιβή Βαλιαντή τηλ. 99200297

– Χοροδιδάσκαλο Λαογραφικού Ομίλου κ. Ανδρέα Κυπριανού τηλ. 99573170

– Πολιτιστικό Τμήμα Δήμου Ιδαλίου τηλ. 22444892 email: cultural@dali.org.cy

About the author

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω.
Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων.
Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας.
Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.