ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τηλεφωνική Γραμμή Εξυπηρέτησης για τα Πράσινα Σημεία Λευκωσίας

Τα Πράσινα Σημεία Λευκωσίας διαθέτουν πλέον Τηλεφωνική Γραμμή Εξυπηρέτησης για τους δημότες της επαρχίας. Σκοπός της Γραμμής Εξυπηρέτησης είναι να παρέχει την ευκαιρία στους δημότες για απευθείας επικοινωνία με τη διοίκηση των Πράσινων Σημείων, με απώτερο στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Από τον Φεβρουάριο του 2023 οι δημότες της επαρχίας Λευκωσίας μπορούν να επικοινωνούν με τη διοίκηση των Πράσινων Σημείων στον αριθμό 77 11 12 16, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή (8-00 π.μ. μέχρι 15-30 μ.μ.). Μέσω της Γραμμής Εξυπηρέτησης μπορούν να:

· Ενημερώνονται για τα ωράρια λειτουργίας των Πράσινων Σημείων

· Μαθαίνουν για τα είδη αποβλήτων που δέχονται τα Πράσινα Σημεία.

· Μεταφέρουν παράπονα και εισηγήσεις απευθείας στη διοίκηση των Πράσινων Σημείων.

· Συνδέονται τηλεφωνικά με το κάθε Πράσινο Σημείο για την ταχύτερη εξυπηρέτησή τους.

Το Συμβούλιο Εκμετάλλευσης Χώρων Διάθεσης και Αξιοποίησης Οικιακών Αποβλήτων Επαρχίας Λευκωσίας – το οποίο έχει και την ευθύνη διαχείρισης των σκυβάλων της επαρχίας – προχώρησε στη δημιουργία αυτής της Γραμμής Εξυπηρέτησης στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας αναβάθμισης της ποιότητας των υπηρεσιών προς τους δημότες.

About the author

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω.
Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων.
Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας.
Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.