ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΙΤΤΑΡΑ

Written by LatsiaTV

Ακόμη μια προεκλογική Συγκέντρωση του Δημαρχεύοντα και Ανεξάρτητου Υποψηφίου Δημάρχου κ. Χρίστου Πιτταρά στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Ο κ. Πιτταράς δεξιώθηκε απόψε τις γυναίκες των Λατσιών στο εστιατόριο Ginger και ομολογουμενως η ανταπόκριση τους ήταν θετική αφού περισσότερες από 300 γυναίκες έδωσαν το παρόν τους. Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού ο κ Πιτταράς εξήρε το ρόλο της γυναίκας και τις κάλεσε να είναι παρούσες σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής ζωής.

pittaras-3-latsia-tv

 

 

Τόνισε χαρακτηριστικά ότι είναι ανεπίτρεπτο το Δημοτικό Συμβούλιο Λατσιών να μην έχει γυναίκες στην σύνθεση του τα τελευταία 15 χρόνια.
Στην συνέχεια ο υποψήφιος ανέλυσε το πρόγραμμά του εστιάζοντας στους κύριους άξονες προτεραιότητες του οι οποίες περιλαμβάνουν μία ισορροπημένη ανάπτυξη σε όλες τις περιοχές του Δήμου. Επιγραμματικά ο κ Πιτταράς σκοπεύει να προχωρήσει στην δημιουργία του περιβαλλοντικού πάρκου Παλλουρόκαμπος, στην ανάπλαση του παλαιού πυρήνα, στην ανάπλαση της πλατείας Ειρήνης, στη συνέχιση της Β, φάσης του Γραμμικού Πάρκου Άγιος Γεώργιος, στη δημιουργία Γραμμικού πάρκου στον συνοικισμό Αποστόλου Λουκά, στην ανακαίνιση των προσφυγικών οικισμών και στην αξιοποίηση του φαραγγιού της Κακκαρίστρας. Ειδικά για το φαράγγι της Κακκαρίστρας, ο κ Πιτταράς αποκάλυψε ότι μετά από πρόταση του Δήμου Λατσιών σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Εταιρεία Λευκωσίας στην οποία προήδρευε ο Δήμαρχος Λατσιών, ενδέχεται πλέον η ευρωπαϊκή στήριξη του έργου με το ποσό των 1.392.000 ευρώ για την ανάδειξη και αξιοποίηση του.
Περαιτέρω ο κ Πιτταράς αναφέρθηκε με αριθμούς καθόσον αφορά την οικονομική κατάσταση του Δήμου και μάλιστα σε περίοδο οικονομικής κρίσης, τα αποτελέσματα της οποίας ήταν θετικότατα, ενώ ταυτόχρονα συνεχίστηκε η εκτέλεση ικανών έργων προς όφελος των δημοτών.

pittaras-latsia-tv

Τέλος, ο κ Πιτταράς κάλεσε τις γυναίκες των Λατσιών όπως δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στο έργο που έγινε και να διασφαλίσουν ότι το έργο που έγινε θα συνεχιστεί για να ολοκληρωθεί.
Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με συζήτηση μεταξύ υποψηφίου και γυναικών, όπου ο κ Πιτταράς απάντησε σε ερωτήσεις που του υποβλήθηκαν

About the author

LatsiaTV