ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΙΤΤΑΡΑ

Written by LatsiaTV

Πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η τρίτη προεκλογική συγκέντρωση του ανεξάρτητου υποψηφίου Δημάρχου Λατσιών κ. Χρίστου Πιτταρά στο σωματείο Παρθενών προσφύγων Λατσιών, το οποίο ήταν κατάμεστο από υποστηρικτές και φίλους της υποψηφιότητάς του. Ο κ. Πιτταράς, ανέφερε ότι σε μία πολύ δύσκολη χρονική περίοδο όπου η οικονομική κρίση έπληξε τους δήμους και κατ επέκταση τις τοπικές κοινωνίες, καταφέραμε ασκώντας συνετή και νοικοκυρεμένη οικονομική πολιτική την επίτευξη σημαντικών στόχων.

%cf%80%ce%b9%cf%84%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%ac%cf%82-3-latsia-tv

Συνεχίσαμε την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους δημότες μας, ενώ ταυτόχρονα προχωρήσουμε στην εκτέλεση ικανών αναπτυξιακών έργων αλλά και στη δρομολόγηση έργων τα οποία θα αναβαθμίσουν ακόμη περισσότερο τον Δήμο μας. Ο κ Πιτταράς ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο Δήμος Λατσιών πέτυχε να οφείλει σήμερα σε τρίτους, όσα περίπου όφειλε πριν 10 χρόνια, εξοφλώντας 4 από τα δάνεια του και μειώνοντας κατά 1 820 0000 ευρώ τον τρεχούμενο λογαριασμό του, ασκώντας μάλιστα πλούσια κοινωνική πολιτική. Τόνισε ακόμη εμφαντικά ότι ο ίδιος δε δέχεται από κανέναν να μηδενίζει το έργο των τελευταίων χρόνων αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην ανέγερση του κέντρου υγείας Λατσιών, το οποίο ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες, την επέκταση των παιδικών κατασκηνώσεων προς όφελος των παιδιών μας, τη μετατροπή πάρκων σε ασφαλείς παιδικές χαρές και άλλων. Περαιτέρω ο κ Πιτταράς αναφέρθηκε σχολαστικά στη δρομολόγηση μεγάλων αναπτυξιακών έργων από τον Δήμο μας όπως το περιβαλλοντικό πάρκο Παλλουρόκαμπος, την ανάπλαση του παλαιού πυρήνα, τη Β φάση του Γραμμικού πάρκου, την αξιοποίηση του φαραγγιού της Κακκαρίστρας και άλλων, διαβεβαιώνοντας ότι αυτά θα συνεχιστούν για να ολοκληρωθούν.

%cf%80%ce%b9%cf%84%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%ac%cf%82-2-latsia-tv

Ο κ. Πιτταράς ανέλυσε το πρόγραμμά του στους παρευρισκόμενους, τονίζοντας ότι ο Δήμος μας επιβάλλεται να συνεχίσει τη σταθερή αναπτυξιακή του πορεία χωρίς πειραματισμούς αλλά με μεθοδικότητα και σωστό προγραμματισμό. Αναφέρθηκε ακόμη σε συγκεκριμένα μέτρα και δράσεις που ο ίδιος προτίθεται να προωθήσει στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο ,σε περίπτωση εκλογής του, προκειμένου για τον συνοικισμό Αγίου Ελευθερίου και όλους τους οικισμούς προσφύγων, συνεχίζοντας τη διεκδικητική πολιτική που άσκησε ο Δήμος προς το κράτος και τη Βουλή. Σημειώνεται ότι στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν βουλευτές του ΔΗΣΥ και προσωπικότητες από όλους τους κομματικούς χώρους, ο τέως δήμαρχος κ. Παναγιώτης Κυπριανού και πλήθος κόσμου. Η συγκέντρωση ήταν πολύ ενθουσιώδης και η υποδοχή του υποψηφίου έγινε με παρατεταμένα χειροκροτήματα.

LikeShow more reactions

Comment

About the author

LatsiaTV