ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Προγράμματα για την ευεξία και την υγεία των ατόμων τρίτης ηλικίας του Πολυδύναμου

Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας προσφέρει καθημερινά προγράμματα υγείας, ευεξίας και ψυχαγωγίας στα άτομα της τρίτης ηλικίας. Τα μέλη μας με χαρά συμμετέχουν σε αυτά τα προγράμματα και ευχαριστούμε τους μαθητές και φοιτητές για την προσφορά τους. 
 
Ομάδα Εργοθεραπείας
Ένα ευχάριστο και εποικοδομητικό πρωινό πέρασαν τα άτομα τρίτης ηλικίας του Πολυδύναμου Λευκωσίας
 
Οι φοιτητές και ο επόπτης του Τμήματος Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, προσφέρουν υπηρεσίες Εργοθεραπείας σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο στα άτομα τρίτης ηλικίας οι οποίες συμβάλλουν στη διατήρηση της ανεξαρτησίας, της υγείας και της ευεξίας των ατόμων, βοηθώντας τους να αντιμετωπίσουν τις φυσικές και ψυχοκοινωνικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.
 
Υπηρεσίες Κομμωτηρίου
Για 13η συνεχή χρονιά τα άτομα της τρίτης ηλικίας του Πολυδύναμου λαμβάνουν υπηρεσίες κομμωτηρίου από τους τελειόφοιτους μαθητές της Β’ Τεχνικής Σχολής Λευκωσίας.
 
Ο ενθουσιασμός δεν περιγράφεται καθώς οι μαθητές και ο υπεύθυνος καθηγητής του Τμήματος προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με χαρά, σεβασμό και αγάπη μοιράζοντας χαμόγελα και δημιουργώντας όμορφα συναισθήματα.
 
Υπηρεσίες Γυμναστικής
Τα άτομα τρίτης ηλικίας του Πολυδύναμου Λευκωσίας ασκούνται για να ενισχύσουν τη φυσική, ψυχική και συναισθηματική τους υγεία και να παραμείνουν ενεργά.
 
Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

About the author

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω.
Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων.
Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας.
Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.