LIVE LINK ΕΚΛΟΓΕΣ

ΕΚΛΟΓΕΣ 2016 | ΤΟ LATSIA.TV ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ TOY ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Written by LatsiaTV

Το Latsia.TV μπαίνει στην 7η κατά σειρά περίοδο προγραμμάτων του, προσφέροντας στην τοπική κοινωνία του δήμου Λατσιών και των γειτονικών του δήμων Αγλαντζιάς, Γερίου και Ιδαλίου έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, ψυχαγωγία και ότι νέο αφορά την αγορά.

Οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Δεκεμβρίου είναι πολύ σημαντικές για τις τοπικές κοινωνίες αφού μας ενδιαφέρουν άμεσα και επηρεάζουν την ποιότητα ζωής μας. Στα πλαίσια της προσπάθειας μας για ενημέρωση των κατοίκων των δήμων μας, αρχίζουμε από την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016, την σειρά των εκπομπών μας “Δημοτικές Εκλογές 2016” μέσω της οποίας φέρνουμε κοντά σας τους υποψηφίους δημάρχους αλλά και δημοτικούς συμβούλους των δήμων μας. Με σοβαρότητα και αξιοπιστία και χωρίς κομματικές παρωπίδες ή επιδιώξεις, οι τηλεοπτικές μας εκπομπές σας δίνουν την δυνατότητα για άμεση συμμετοχή και γνωριμία με τους υποψήφιους που διεκδικούν την ψήφο μας.

Στην πρώτη μας εκπομπή, φιλοξενούμε τον νύν δήμαρχο Γερίου και υποψήφιο για επανεκλογή τον ερχόμενο Δεκέμβριο, κον Αργύρη Αργυρού.

About the author

LatsiaTV