ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προβάδισμα για δύο στον Δήμο Λευκωσίας έδειξε η δημοσκόπηση του ΔΗΣΥ.

Written by Demetris


Βάσει πληροφοριών μας, υπάρχει τάση υπέρ των δύο από τους πέντε υποψηφίους που περιλαμβάνονται στη δημοσκόπηση του Δημοκρατικού Συναγερμού για το Δήμο Λευκωσίας.

Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης για το Δήμο της πρωτεύουσας τέθηκε ενώπιον της ηγεσίας του κόμματος για ανάλυση και πρώτα συμπεράσματα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχει ένα προβάδισμα υπέρ των υποψηφίων Νατάσας Πηλείδου και Ανδρέα Κωνσταντίνου έναντι των υποψηφίων Νίκου Νουρή, Χαράλαμπου Πετρίδη και Χρύσανθου Φάκκα, οι οποίοι περιλήφθηκαν στη δημοσκόπηση. Τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης αναμένεται να ληφούν υπόψη ως ένα από τα κριτήρια για την επιλογή των υποψηφίων Δημάρχων.

Φαίνεται ότι μεταξύ των δύο πρώτων υποψηφίων υπάρχουν διαφορές όχι μόνο ως προς τη δημοφιλία, αλλά και σε σχέση με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους. Η τελική απόφαση για τον υποψήφιο Δήμαρχο θα εξαρτηθεί από τη σύγκριση των αποτελεσμάτων της δημοφιλίας με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους, αλλά επίσης ενδέχεται να ληφθούν υπόψη και άλλοι παράγοντες που ενδεχομένως να εμφανιστούν, όπως η υποστήριξη του ΑΚΕΛ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέχετε, η δημοσκόπηση αποτελεί ένα πρώτο σημαντικό εργαλείο για την αξιολόγηση της δημοτικής εκλογικής κατάστασης. Ωστόσο, η τελική απόφαση για την υποψηφιότητα για το Δήμο Λευκωσίας θα ληφθεί υπόψη διαφόρων παραγόντων και θα προκύψει από έναν συγκερασμό απόψεων.

Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι τελικές αποφάσεις πρέπει να ληφθούν με βάση τις ανάγκες και τις προτεραιότητες του κόμματος, καθώς και την επίτευξη της ενότητας και της αποδοχής από την εσωτερική πολιτική κοινότητα του κόμματος.

Το κυριότερο είναι η τελική απόφαση να ληφθεί με τρόπο που θα είναι αποδεκτός και υποστηρίζεται από τα μέλη του κόμματος, προκειμένου να επιτευχθεί ενότητα και συνοχή ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.

Πηγή: https://www.philenews.com/politiki/article/1402841/provadisma-gia-dio-sto-dimo-lefkosias

About the author

Demetris