ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Απεργία τελικά αύριο στα δημόσια νοσοκομεία – Δεν τα βρήκαν συντεχνίες και ΟΚΥπΥ

Χωρίς αποτέλεσμα η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στον ΟΚΥπΥ με τη συμμετοχή των εκπροσώπων των συντεχνιών και των μελών του διοικητικού συμβουλίου του οργανισμού.

Ως εκ τούτου, η εξαγγελθείσα για αύριο 8ώρη απεργία στα δημόσια νοσοκομεία θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο ΟΚΥπΥ ανέλυσε στους εκπροσώπους των συντεχνιών τη νέα πρόταση του για τη συνομολόγηση συλλογικής σύμβασης, η οποία όπως διαπιστώνεται δεν ικανοποίησε, αφού όπως αναφέρθηκε ο οργανισμός δεν προχώρησε σε ουσιαστικές διαφοροποιήσεις.

About the author

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω.
Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων.
Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας.
Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.