ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σε υψηλό 15ετίας ο αριθμός πωλητηρίων εγγράφων το 2ο τρίμηνο 2023 λέει η ΚΤΚ

Υψηλό 15ετίας σημείωσε ο αριθμός των πωλητηρίων εγγράφων που καταχωρήθηκαν στο Τμήμα Κτηματολογίου και Χωρομετρίας το δεύτερο τρίμηνο 2023, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η Κεντρική Τράπεζα Κύπρου την Πέμπτη. Παράλληλα, οι τιμές κατοικιών, ιδιαίτερα των διαμερισμάτων, συνέχισαν την ανοδική τους πορεία σε τριμηνιαία και ετήσια βάση, κυρίως λόγω αυξημένης ζήτησης.

About the author

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω.
Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων.
Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας.
Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.