ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα πιο ωραία κλασικά αυτοκίνητα της πόλης στην Μακαρίου το Σάββατο 25/

  • Παιδικά παιχνίδια από τις 10 το πρωί

Η Λέσχη Περιήγησης Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου διοργανώνει την εκδήλωση «Κλασικά στην Πόλη-Classics in the City» το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 από τις 10:00 μέχρι τις 17:00 στη Λεωφόρο Μακαρίου.

Στην εκδήλωση οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν μια συλλογή από τα πιο ωραία κλασικά αυτοκίνητα της πόλης και να στηρίξουν το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ με την αγορά κοσμημάτων και άλλων προϊόντων που θα διαθέτει ο Σύνδεσμος την ημέρα εκείνη. 

Θα είμαστε όλοι στη Λεωφόρο Μακαρίου το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, γιατί στηρίζουμε αυτούς που δίνουν άνισες μάχες.

Παράλληλα, θα υπάρχει παιδικό πρόγραμμα και παιχνίδια από τις 10 το πρωί, όπως κάθε Σάββατο. 

Την εκδήλωση στηρίζει ο Δήμος Λευκωσίας.

About the author

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω.
Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων.
Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας.
Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.