ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τελευταία εβδομάδα χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με μουσική και παραμύθια

Πρόγραμμα εκδηλώσεων από την Τετάρτη 3 μέχρι την Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

Λεβέντειο Δημοτικό Μουσείο Λευκωσίας
Ένας μαγικός προορισμός στην ιστορία της Λευκωσίας, στην καρδιά της Λαϊκής Γειτονιάς.
Είσοδος ελεύθερη – Ιπποκράτους 15-17, Λαϊκή Γειτονιά
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη-Κυριακή, 10:00-16:30

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024
Πλατεία Ελευθερίας – Κάτω διάζωμα
16:00 – 17:00

Αφήγηση παραμυθιού. Διαδραστικό! «Το ποντίκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι» του Ευγένιου Τριβιζά!! Μια υπέροχη ιστορία ζωντανεύει μπροστά στα παιδιά.  Τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά μέσω θεατρικών παιγνιδιών που εμπλουτίζουν την αφήγηση.  Στο τέλος του εργαστηρίου τα παιδιά καλούνται να φτιάξουν μία κατασκευή την οποία θα πάρουν μαζί τους.  Η αφήγηση γίνεται από επαγγελματία θεατρολόγο-ηθοποιό.

Οδός Λήδρας
11:30 – 12:30
Μουσική του δρόμου!

Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2024
Οδός Λήδρας
17:30 – 18:30 Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από «Papageorgio Duet»

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024
Λεωφόρος Μακαρίου/ Πλατεία Σπυριδάκι
12:30 – 13:30 Μουσική Jazz από «Samanalee»
15:30 – 17:00 Μουσική του δρόμου από νεαρά ταλέντα!

About the author

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω.
Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων.
Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας.
Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.