ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΙΔΑΛΙΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΚΑΙ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΙΔΑΛΙΟΥ

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023, 4:00-8:00 μ.μ. οδό Ελευθερίας

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

Νεανική Παιδική Δημοτική Χορωδία Ιδαλίου,

Χορωδία Β΄Δημοτικού Σχολείου Ιδαλίου, Χορωδία Εθνικού Ωδείου Κύπρου-Ιδαλίου, Μουσικό Εργαστήρι Χριστίνας Χρυσομήλη, Χορωδία Ελληνικού Ωδείου Πέρα Χωρίου-Νήσου

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Παιδικό Χορευτικό Συγκρότημα Λαογραφικού Ομίλου Δήμου Ιδαλίου, Stavroulla Chrysomili Dance Studio, Ακαδημία Χορού Αντιγόνης Τασουρή, Σχολή Χορού Εύας Κυπριανού

ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

* Εργαστήρι του Άγιου Βασίλη: φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη και χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες για παιδιά.

* Περίπτερα Δημαρχείου με δωρεάν κρασί, ζιβανία και ζεστά ροφήματα

* Περίπτερα Σωματείων, Συνδέσμων και άλλων Οργανωμένων Φορέων του Ιδαλίου, οι οποίοι θα διαθέτουν προς πώληση φαγητά, γλυκά, ποτά, χριστουγεννιάτικες κατασκευές και λειτουργία παιδότοπου με διάφορα παιχνίδια-διαγωνισμούς.

7:30μμ ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ

ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΡΙΨΗ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΩΝ

About the author

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω.
Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων.
Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας.
Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.