ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Συναυλία με τον Μάριο Μελετίου και την ορχήστρα του» – 11 Οκτωβρίου 2023».


Το βράδυ της 11ης Οκτωβρίου 2023, στις 20:00, το Δημοτικό Θέατρο Λατσιών θα φιλοξενήσει μια εξαιρετική εκδήλωση με τον αγαπημένο Μάριο Μελετίου. Αναμένεται να είναι μια βραδιά γεμάτη ξεχωριστή μουσική και ερμηνείες.

Ο Μάριος Μελετίου, ένας από τους κορυφαίους ερμηνευτές της χώρας, θα παρουσιάσει ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει τα καλύτερα τραγούδια του.

Ελάτε να απολαύσουμε τους Ευδοκία Καδή, Φίλιππο Κτένα, Έλενα Ανδρέου, Μιχάλη Μαύρο και Μάριο Μελετίου. Η είσοδος είναι μόλις 3 ευρώ, και αυτή η εκδήλωση υπόσχεται να μας χαρίσει μια μοναδική βραδιά γεμάτη συναισθήματα και αξέχαστες στιγμές. Κλείστε τη θέση σας από τώρα σε αυτό το μοναδικό μουσικό γεγονός.

About the author

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω.
Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων.
Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας.
Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.