ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Θεατρική παράσταση «Ούλλα του γάμου δύσκολα τζαι η νύφη αγκαστρωμένη» από ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ» – 9 Οκτωβρίου 2023».

Το Παρασκήνιο παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση “Ούλλα του γάμου δύσκολα τζαι η νύφη αγκαστρωμένη” στις 9 Οκτωβρίου 2023, στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών. Αυτή η κωμωδία αποτελεί ένα θεατρικό έργο που συνδυάζει το γέλιο με την κοινωνική σάτιρα.

Η πλοκή εστιάζει στη ζωή του αγροτικού κόσμου, προσφέροντας ένα καυστικό και ανατρεπτικό χιούμορ. Οι χαρακτήρες είναι ζωντανοί και πρωτότυποι, ενώ ο διάλογος είναι αιχμηρός και διασκεδαστικός.

Η παράσταση υπόσχεται να προσφέρει μια βραδιά γεμάτη γέλιο και ανατροπές, αναδεικνύοντας το ταλέντο του θεατρικού συνόλου του Παρασκηνίου. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία για μια αξέχαστη θεατρική εμπειρία.
Είσοδος: 3 ΕΥΡΩ.

About the author

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω.
Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων.
Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας.
Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.