ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

«Θεατρική παράσταση «Το κράτος του Ττόφαλου» από το ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ – 5 Οκτωβρίου 2023».

Το Σατιρικό Θέατρο παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση “Το κράτος του Ττόφαλου” στις 5 Οκτωβρίου 2023, στο πανέμορφο Πάρκο Γλυπτών Αγίου Χαραλάμπους στον Δήμο Γερίου. Αυτή η παράσταση αποτελεί μια σάτιρα πάνω στην πολιτική και κοινωνική σκηνή, με αιχμηρή αντιπολίτευση και χιουμοριστική ανάλυση των επικαιροτήτων.

Οι ηθοποιοί θα προσφέρουν εξαιρετικές ερμηνείες, ενώ η πλοκή θα καθηλώσει το κοινό με τις ανατροπές και τις εκπλήξεις της. Αυτή η παράσταση υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη γέλιο και σκέψη, αναδεικνύοντας το ταλέντο του Σατιρικού Θεάτρου. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία για μια ξεχωριστή θεατρική εμπειρία υπό τον ανοιχτό ουρανό του πανέμορφου πάρκου.
Είσοδος: ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

About the author

Μικαέλα Θεραπή

Γεια σας! Είμαι η Μικαέλα Θεραπή, απόφοιτος του Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Δημοσιογραφίας. Είναι εντυπωσιακό πόσο η δύναμη των λέξεων μπορεί να αναδείξει την ουσία των πραγμάτων, και αυτό είναι κάτι που αγαπώ να κάνω.
Με την αγάπη μου για την αλήθεια και τη διαφάνεια, προσπαθώ πάντα να παρουσιάζω τα πράγματα με τον πιο ακριβή και κατανοητό τρόπο. Η διαπραγμάτευση της πολυπλοκότητας μέσα από τη γραφή μου είναι η πρόκληση που με κινητοποιεί και με ενθαρρύνει να ανακαλύπτω νέες πτυχές των θεμάτων.
Η εκπαίδευσή μου στη δημοσιογραφία με έχει εξοπλίσει με τα εργαλεία για να αναλύω, να ερευνώ και να επικοινωνώ αποτελεσματικά. Είμαι πεπεισμένη ότι κάθε ιστορία έχει ένα όνομα και η δύναμη να επηρεάσει θετικά τον κόσμο μας.
Ανυπομονώ να συνεχίσω να εξερευνώ και να μοιράζομαι με εσάς σημαντικές ιστορίες που αντικατοπτρίζουν την πολυπλοκότητα και την ομορφιά του κόσμου μας.