ΕΚΛΟΓΕΣ

ΠΙΤΤΑΡΑΣ:”ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ”

Written by LatsiaTV

Η τελευταία ψεσινή συγκέντρωση του ανεξάρτητου υποψηφίου δημάρχου κ. Χρίστου Πιτταρά ήταν ομολογουμένως πανηγυρική. Πλήθος δημοτών γέμισε ασφυκτικά τον χώρο του εστιατορίου Ginger στέλλοντας με σαφήνεια το μήνυμα ότι ο Δήμαρχος μιας πόλης πρέπει να στηρίζεται στη κοινωνία των πολιτών. Αυτό τόνισε και ο κ.Πιτταράς στην ομιλία του, ότι οι τοπικές κοινωνίες είναι αυτές που γνωρίζουν καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο ποιός υποψήφιος δήμαρχος ήταν πραγματικά και ουσιαστικά δίπλα τους όλα αυτά τα χρόνια. Καλύτερος κριτής – κατέληξε- για την υπερψήφιση ενός υποψηφίου Δημάρχου είναι οι ίδιοι οι πολίτες. Ο κ. Πιτταράς ξεκαθάρισε ότι η επόμενη μέρα των εκλογών θα μας βρεί όλους ενωμένους να εργαζόμαστε συλλογικά και υπεύθυνα για την πρόοδο και ανάπτυξη της πόλη μας. Αναφέρθηκε επίσης στις προτεραιότητες του σε περίπτωση εκλογής του η οποία περιλαμβάνει μια ισόρροπη ανάπτυξη σε όλες τις περιοχές των Λατσιών προς όφελος όλων των δημοτών, προσφύγων και αυτόχθονων. Τόνισε ακόμη ότι όλα τα έργα ανάπτυξης που δρομολόγησε με όρεξη και μεράκι η παρούσα Δημοτική Αρχή θα συνεχιστούν για να ολοκληρωθούν με σκοπό να καταστούν τα Λατσιά μεγάλα σε έργα και ζηλευτά σε συνθήκες και ποιότητα ζωής.
Στη συγκέντρωση μίλησε επίσης ο κ. Κλεάνθης Συμεωνίδης εκ μέρους της Επιτροπής Πολυτέκνων ο οποίος εκθείασε την πολύμορφη και θετική συνεισφορά του κ. Πιτταρά προς όφελος των πολυτέκνων οικογενειών.
Ιδιαίτερα συγκινησιακή ήταν η ομιλία της κόρης του υποψηφίου Μέλπως Πιτταρά η οποία σκιαγράφησε τον άνθρωπο, τον πατέρα, τον υποψήφιο Χρίστο Πιτταρά.
Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χάρης Γεωργιάδης, βουλευτές του ΔΗΣΥ, εκπρόσωπος του κόμματος για τα ζώα, ο τέως Δήμαρχος Λατσιών κ. Παναγιώτης Κυπριανού καθώς και προσωπικότητες που προέρχονται από όλους ανεξαίρετα τους κομματικούς χώρους των Λατσιών.

About the author

LatsiaTV